عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است

گفتگوی تلفنی یک ساعته «پوتین» و «شولتز»

سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد که گفتگوی تلفنی سران روسیه و آلمان که اخیراً بعد از دو سال انجام شد، به مدت یک ساعت طول کشید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد که گفت‌وگوی تلفنی بین «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه که روز جمعه پس از دو سال انجام شد، یک ساعت طول کشید.

 

رئیس جمهور اوکراین و سخنگوی کرملین به نخستین گفتگوی تلفنی رئیس جمهور روسیه و صدر اعظم آلمان پس از دو سال واکنش نشان دادند.

 

ولودیمیر زلنسکی در تماس تلفنی با اولاف شولتز پس از گفتگوی تلفنی او با ولادیمیر پوتین گفت: منزوی کردن پوتین برای شکست دادن او امری ضروری است و تماس گرفتن با او چنن هدفی را محقق نمی‌کند. پوتین برای خروج از انزوا به شدت تلاش می‌کند و تماس با او انزوای او می کاهد.

 

زلنسکی افزود: توافق مینسک جدید در پیش نخواهد بود و ما خواستار صلحی عادلانه هستیم.

 

سخنگوی دولت آلمان اعلام کرد که شولتز قبل از تماس تلفنی با پوتین با زلنسکی تماس گرفته بود.

 

خبرگزاری ریانووستی هم گزارش داد: دیمتری پسکوف سخنگوی کرملین هم درباره گفتگوی تلفنی پوتین و شولتز گفت: گفتگوی پوتین و شولتز به ابتکار طرف آلمانی انجام شد و اهمیت آن در همین موضوع است.

 

وی افزود: آمادگی روسیه برای مذاکره با اوکراین بارها توسط پوتین تکرار شده است. پوتین درباره جزئیات چشم انداز ما از آنچه در حال رخ دادن است و در مورد چشم اندازهای احتمالی برای توسعه اوضاع با شولز گفتگو کرد.

 

پسکوف تصریح کرد: گفتگوی پوتین و شولتز دقیق و صریح بود، به‌ویژه درباره وضعیت اوکراین، اما نمی‌توان از هم‌نظر بودن دیدگاه‌ها صحبت کرد. شولتز در گفتگو با پوتین موضع مشخص خود را تکرار کرد، موضعی که اروپا آن را همچون یک شعار مرتباً تکرار می‌کند.

 

سخنگوی کرملین خاطرنشان کرد: اختلافات عمیقی وجود دارد، اما نفس انجام گفتگو بسیار مثبت است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار